Zesto Cup
Zesto Cup
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Zesto Pasta Kreması Toz Karışım | 1000 | gr |
Sıcak Süt(100°C) | 2500 | gr |
Pastörize Süt | 500 | gr |
Kakaolu Bisküvi | ||
Yaban Mersini | ||
Frenk Üzümü |
Hazırlanışı
Krema için: Kaynamış süt içerisine Zesto miksi ilave edilerek 3 dk boyunca ocakta kaynatılır. Üzeri hava almayacak şekilde streç film ile kapatılarak +4°C’de soğumaya bırakılır.
Birleştirme: Pişen ve soğuyan kremaya pastörize süt ilave edilerek yumuşak bir kıvam elde edilir ve karışım sıkma torbasına doldurulur. Kavanozun tabanına parçalanmış kakaolu bisküvi ve yaban mersini ilave edilir. Üzerine krema sıkıldıktan sonra kakaolu bisküvi ve meyveler ile dekorasyon tamamlanır.