Reçeteler Reçeteler

Whippo Bourbon ile Cheesecake

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Cheesecake için
Labne Peyniri 460 gr
Toz Şeker 160 gr
Yumurta 160 gr
Un 33 gr
Vanilya Tozu 1 gr
Süt 60 gr
Nişasta 8 gr
Whiplio Sıvı Şanti 185 gr
Cheesecake Tabanı (Cookiemix için)
Un 125 gr
Margarin 100 gr
Toz Şeker 150 gr
Cookiemix LS 250 gr
Su 75 gr
Tereyağı 25 gr
Whippo Bourbon
Whippo Bourbon Şanti Toz Karışım 250 gr
Su 500 gr
Dekorasyon
Cookiemix LS 1 gr
Whippo Bourbon Şanti Toz Karışım 100 gr

Hazırlanışı

Cheesecake tabanı için, tüm malzemeler karıştırılır, 40x60 cm tepsiye ince bir şekilde açılır. Konveksiyon fırında 160°C sıcaklıkta, Taban fırında üst: 185°C, alt: 165°C sıcaklıkta 30 dakika pişirilir ve soğuduktan sonra toz haline getirilir. İçerisine 25 gr tereyağ ilave edilir ve karıştırılır. Karışım her biri 200 gr olacak şekilde 20cm lik pasta çemberinin alt kısmına yerleştirilir.
Cheesecake için, tüm malzemeler mikserde palet yardımı ile düşük devirde 5 dakika karıştırılır ve cheesecake tabanının üzerine dökülür. 100°C fırında 90 dakika pişirilir.
Whippo Bourbon için, tüm malzemeler mikserde 5 dakika çırpılır.
Dekorasyon için, cheesecake piştikten ve soğuduktan sonra üzerine 100 gr Whippo Bourbon şanti sıkılır ve 1 gr Cookiemiks ile hazırlanan karışım serpiştirilir.

*Son ürün 1.367 kg dır. Bu reçeteden 1 adet Cheesecake elde edilir.

Whippo Bourbon ile Cheesecake