Whippo Bourbon ile Cheesecake
Whippo Bourbon ile Cheesecake
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Cheesecake için | ||
Labne Peyniri | 460 | gr |
Toz Şeker | 160 | gr |
Yumurta | 160 | gr |
Un | 33 | gr |
Vanilya Tozu | 1 | gr |
Süt | 60 | gr |
Nişasta | 8 | gr |
Whiplio Sıvı Şanti | 185 | gr |
Cheesecake Tabanı (Cookiemix için) | ||
Un | 125 | gr |
Margarin | 100 | gr |
Toz Şeker | 150 | gr |
Cookiemix LS | 250 | gr |
Su | 75 | gr |
Tereyağı | 25 | gr |
Whippo Bourbon | ||
Whippo Bourbon Şanti Toz Karışım | 250 | gr |
Su | 500 | gr |
Dekorasyon | ||
Cookiemix LS | 1 | gr |
Whippo Bourbon Şanti Toz Karışım | 100 | gr |
Hazırlanışı
Cheesecake tabanı için, tüm malzemeler karıştırılır, 40x60 cm tepsiye ince bir şekilde açılır. Konveksiyon fırında 160°C sıcaklıkta, Taban fırında üst: 185°C, alt: 165°C sıcaklıkta 30 dakika pişirilir ve soğuduktan sonra toz haline getirilir. İçerisine 25 gr tereyağ ilave edilir ve karıştırılır. Karışım her biri 200 gr olacak şekilde 20cm lik pasta çemberinin alt kısmına yerleştirilir.
Cheesecake için, tüm malzemeler mikserde palet yardımı ile düşük devirde 5 dakika karıştırılır ve cheesecake tabanının üzerine dökülür. 100°C fırında 90 dakika pişirilir.
Whippo Bourbon için, tüm malzemeler mikserde 5 dakika çırpılır.
Dekorasyon için, cheesecake piştikten ve soğuduktan sonra üzerine 100 gr Whippo Bourbon şanti sıkılır ve 1 gr Cookiemiks ile hazırlanan karışım serpiştirilir.
*Son ürün 1.367 kg dır. Bu reçeteden 1 adet Cheesecake elde edilir.