Tropikal Mangolya
Tropikal Mangolya
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek İçin, | ||
Burdenno Dark Velvet Kek Miksi | 1000 | gr |
Yumurta | 530 | gr |
Ayçiçek Yağı | 130 | gr |
Su | 200 | gr |
İç Kreması İçin, | ||
Süt | 1 | lt |
Créme Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım | 400 | gr |
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 350 | gr |
Frutafill Tropikal Meyve Dolgusu | ||
Dekorasyon için, | ||
Kek Tozları |
Hazırlanışı
Kek için, tüm malzemeler mikserde 3-4 dakika karıştırılır. Karıştırılan malzemeler altına yağlı kağıt serili bir baklava tepsisine dökülür, 170°C'de 25-30 dakika pişirilir.
İç kreması için, süt ocakta kaynatılır, kaynayan süt miksere dökülür, Creme Bourbonessa tozu ilave edilir ve homojen bir kıvam alana kadar karıştırılıp soğumaya bırakılır. Soğumaya bırakırken ara ara karıştırılmaya devam edilir. Soğuduktan sonra Cremti şanti eklenir. Bardak/Kavanozun tabanına hazırlanan kek, parçalar halinde dilimlenip koyulur. Creme Bourbonessalı iç krema kekin üzerine dökülür ve frutafill tropikal ilave edilir. Bir kat daha Creme Bourbonessa iç krema eklenir.
Dekorasyon için, kek tozları serpiştirilir.