![Reçeteler Reçeteler](https://www.zeelandia.com.tr/tr/receteler/@@images/image-1280-7e11a0fca0b20559cea49bbbc0b53eb7.jpeg)
![Reçeteler Reçeteler](https://www.zeelandia.com.tr/tr/receteler/@@images/image-768-e594afc13c907f25d4c5c87c07ce2074.jpeg)
Swissroll
Swissroll
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Burdenno Dark Velvet için, | ||
Burdenno Dark Velvet Kek Miksi | 1000 | gr |
Yumurta | 530 | gr |
Sıvı Yağ | 130 | gr |
Su | 20 | gr |
Krema için, | ||
Presta Fine Vanilya Dolgu Kreması | 500 | gr |
Su | 50 | gr |
Zeesan Tiramisu | 600 | gr |
Hazırlanışı
Burdenno Dark Velvet için; Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur ve 3 dakika orta devirde karıştırılır. Karışım tepsiye dökülür ve 170°C fırında 30 dakika pişirilir.
Krema için; Tüm malzemeler karıştırılır ve karışım pişen ve soğuyan kekin üzerine sürülerek keke rulo şekli verilir.
![Swissroll](https://www.zeelandia.com.tr/tr/receteler/swissroll/@@images/image-400-3823b317e567be4b2da78b74b4d72b66.jpeg)