Saçaklı Mini Kek
Saçaklı Mini Kek
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Malzemeler 1 | ||
Burdenno Sade Islak Kek Miksi | 1000 | gr |
Su | 400 | gr |
Ayçiçek Yağı | 400 | gr |
Yumurta | 400 | gr |
Malzemeler 2 | ||
Su | 1000 | gr |
Creme Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışımı | 400 | gr |
Dekora | ||
Scaldis Dark | ||
Frambuaz | ||
Paletta Miroir Jöle - Sade |
Hazırlanışı
Malzemeler 1 için; Tüm malzemeler palet tel ile 5 dakika düşük devirde karıştırılır. Hazırlanan hamur yuvarlak waffle kalıplarına 25 gr’lık porsiyonlarda dökülür. Taban fırında 165°C – 185°C'de 15 dakika pişirilir. Malzemeler 2’de yer alan tüm malzemeler 1 dakika düşük devirde, 4 dakika yüksek devirde çırpılır. Hazırlanan keklerin üzeri Crème Bourbonessa ile doldurulur. Scaldis Dark, saçak yaparak dekore edilir, üzerine bir adet tane frambuaz koyulur. Frambuazın üzerine sade jöle kullanılır.