Red Velvet Tutku
Red Velvet Tutku
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek için, | ||
Burdenno Red Velvet Kek Miksi | 1000 | gr |
Su | 180 | gr |
Yumurta | 650 | gr |
Sıvıyağ | 130 | gr |
Krema için, | ||
Carusto Pasta Kreması | 300 | gr |
Cremti Şekersiz Bitkisel Sıvı Şanti | 150 | gr |
Süt | 600 | gr |
Sıvama, | ||
Whiplio Sıvı Şanti | 500 | gr |
Dekorasyon, | ||
Çiçek | ||
Kek parçaları |
Hazırlanışı
Kek için, tüm malzemeler miksere koyulur ve 3 dakika yavaş devirde karıştırılıp kalıba dökülür ve önceden ısıtılan 170°C fırında 35 dakika pişirilir.
Krema için, bütün malzemeler miksere koyularak 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde karıştırılıp buzdolabında 30 dakika dinlendirilir.
Birleştirme, pişen ve soğuyan kekler eşit olarak 4 parça kesilir ve dolapta dinlendirilen krema parçaların arasına sürülür. Whiplio sıvı şanti ile pasta sıvanır.
Dekorasyon, red velvet kek parçaları ufak toz haline getirilir ve pastanın etrafı kek parçaları ile kaplanır. Çiçekler ile dekore edilerek dekorasyon tamamlanır.