Reçeteler Reçeteler

Red Velvet ile Yılbaşı Pastası

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Kek için,
Burdenno Red Velvet Kek Miksi 500 gr
Su 90 gr
Sıvı Yağ 65 gr
Yumurta 325 gr
Krema için,
Creme Bourbonessa Toz Krema 150 gr
Cremti Şekersiz Bitkisel Sıvı Şanti 500 gr
Süt 150 gr
Dekorasyon,
Frenk Üzümü
Biberiye

Hazırlanışı

Kek için, Tüm malzemeler miksere koyulur ve 4 dakika yavaş devirde karıştırılır. 22 cm lik yuvarlak çembere dökülerek 180°C fırında 35 dakika pişirilir.
Krema için, Tüm malzemeler yüksek devirde 5 dakika karıştırılıp 30 dakika buzdolabında dinlendirilir.
Dekorasyon, Soğuyan kek 3 eşit parçaya bölünür ve dinlenen krema her kata eşit şekilde sürülüp frenk üzümü ve biberiye ile dekorasyon tamamlanır.

Red Velvet ile Yılbaşı Pastası