Quattro Sade Kek Miksi İle Çilek Dolgulu Kek
Quattro Sade Kek Miksi İle Çilek Dolgulu Kek
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Quattro Sade Kek Miksi | 1000 | gr |
Yumurta | 350 | gr |
Sıvıyağ | 300 | gr |
Su | 225 | gr |
İç Dolgu için, | ||
Frutafill Çilek Meyve Dolgusu | 200 | gr |
Kaplama için, | ||
Scaldis Dark | 1000 | gr |
Sıvıyağ | 250 | gr |
Pralin | 350 | gr |
Dekorasyon için, | ||
Frutafill Çilek Meyve Dolgusu | ||
Fındık Krokan |
Hazırlanışı
Kek için, tüm malzemeler düz palet yardımı ile mikserde 5 dakika düşük devirde karıştırılır. Yüksek baton kek kalıplarına karışım dökülür.
İç Dolgu için, Kalıbın yarısına kadar hamur dökülür ve şanti torbası yardımı ile Frutafill çilek meyve dolgusu bir şerit halinde sıkılıp kalan hamur kalıba dökülür. Taş taban fırında alt: 165°C üst: 180°C sıcaklıkta 40 dakika, konveksiyonel fırında 160°C’de 40 dakika pişirilir.
Kaplama için, Sıvıyağ 80°C’ye kadar ısıtılıp scaldis dark eklenir ve eritilir. Pralin ilave edilir ve karıştırılır. Karışım pişen kekin üzerine dökülür.
Dekorasyon için, Frutafill çilek meyve dolgusu ve krokan ile dekore edilir.