Quattro Kakaolu Kek Miksi ile Çikolata Şöleni
Quattro Kakaolu Kek Miksi ile Çikolata Şöleni
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Quattro Kakaolu Kek Miksi | 1000 | gr |
Yumurta | 350 | gr |
Sıvıyağ | 300 | gr |
Su | 250 | gr |
Dekorasyon için, | ||
Presta Fine Toffee Dolgu Kreması | ||
Scaldis Dark | ||
Krokan ( Fındık ve Badem ) |
Hazırlanışı
Kek için, tüm malzemeler düz palet uçlu mikserde yavaş devirde 5 dakika karıştırılır. 800 gr lık baklava tepsisinin altına yağlı kağıt serilir ve hazırlanan hamur tepsiye dökülür. Taş taban fırında alt: 165°C üst: 185°C sıcaklıkta 30 dakika, konveksiyonel fırında 165°C’de 25 dakika pişirilir.
Dekorasyon için, Scaldis dark eritilir ve yağlı kağıt serili tepsiye şekil verilerek dökülüp soğumaya bırakılır. Soğuyan scaldis dark kekin boyutuna göre kesilip kekin alt ve üst tabanına yerleştirilir. Presta fine toffee dolgu kreması ve krokan ile dekore edilir.