Pistachio Line
Pistachio Line
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek, | ||
Pistachio Line Kek Miksi | 450 | g |
Yumurta | 400 | g |
Sıvı Yağ | 100 | g |
Su | 100 | g |
Krema, | ||
Carusto Pasta Kreması | 500 | g |
Whipra Sıvı Şanti | 500 | g |
Zeesan Neutral | 200 | g |
Su | 1250 | g |
Hazırlanışı
Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. orta devirde karıştırılır. 40x60 cm ölçülerinde fırın
tepsisine karışım eşit şekilde yayılır ve 175°C konveksiyonel fırında 8 dk. pişirilir.
Krema: Zeesan Neutral ve 250 g su hariç tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, çırpma teli yardımı ile 40 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır. Karışıma Zeesan Neutral ve 250 g su eklenerek parfe yapılır.
Birleştirme: Soğumuş kek ters çevirilip fırın tepsisinden çıkarılır ve hazırlanan krema homojen bir şekilde kekin üzerine
sürülür. Tek taraftan rulo hareketi olacak şekilde kek karşı tarafa kadar yuvarlanır ve parçalar birbirlerine birleştirilerek
istenilen boyutta rulo tamamlanır.