Honey Line
Honey Line
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek, | ||
Honey Line Kek Miksi | 450 | g |
Yumurta | 400 | g |
Sıvı Yağ | 100 | g |
Su | 100 | g |
Krema, | ||
Carusto Pasta Kreması | 500 | g |
Whippo Bourbon Toz Şanti | 100 | g |
Su | 750 | g |
Whipli Sıvı Şanti | 500 | g |
Hazırlanışı
Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. orta devirde karıştırılır. 40x60 cm ölçülerinde fırın tepsisine karışım eşit şekilde yayılır ve 175°C konveksiyonel fırında 8 dk. pişirilir.
Krema: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, çırpma teli yardımı ile 40 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır.
Birleştirme: Soğumuş kek ters çevirilip fırın tepsisinden çıkarılır ve hazırlanan krema homojen bir şekilde kekin üzerine sürülür. Tek taraftan rulo hareketi olacak şekilde kek karşı tarafa kadar yuvarlanır ve parçalar birbirlerine birleştirilerek istenilen boyutta rulo tamamlanır.