Reçeteler Reçeteler

HoneyChoco Cupcake

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
HoneyChoco Kek Toz Karışım 1000 gr
Su 50 gr
Yumurta 500 gr
Sıvı Yağ 500 gr
Dekorasyon
Su 250 gr
Whippo Bourbon Şanti Toz Karışım 125 gr
Whiplio Sıvı Şanti 125 gr
Labne 100 gr
Hazır Şeker Dekoru

Hazırlanışı

HoneyChoco için, su, yumurta ve yağ mikser kazanına koyulur. 5 dakika palet tel yardımı ile karıştırılır. Karışım her biri 110 gr olacak şekilde cupcake kalıplarına dökülür ve taban fırında 165-185°C, konveksiyonel fırında 150°C sıcaklıkta 32 dakika pişirilir. 
Dekorasyon için, su, Whippo Bourbon toz karışım, Whiplio şekerli bitkisel sıvı şanti ve labne karıştırılıp torba yardımı ile üzerine sıkılır. Hazır şeker dekoru ile süslenir.
 *Bu reçeteden 18 adet cupcake elde edebilirsiniz.

HoneyChoco Cupcake