Halka Tatlısı
Halka Tatlısı
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Jello Total | 250 | gr |
Su | 400 | gr |
Un | 160 | gr |
Şeker | 20 | gr |
Limon Kabuğu Rendesi | 20 | gr |
Dolgu | ||
Carusto Pasta Kreması | 1250 | gr |
Dekorasyon | ||
Mont Blanc | 35 | gr |
Hazırlanışı
Tüm malzemeler pürüzsüz bir yapı elde edinceye kadar karıştırılır. Sıkma torbası yardımı ile her biri 65 gr olacak şekilde hamur dökülür. -18°C’de 15-20 dakika hamur dinlendirilir ve 160°C sıcaklıktaki yağda 5 dakika kızartılır. Soğuyan hamur kesilir ve arasına Carusto pasta kreması koyulur.
Dekorasyon, Mont Blanc erimeyen pudra şekeri ile süslenir.