Frambuazlı Cheesecake
Frambuazlı Cheesecake
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Krem peynir | 1000 | gr |
Şeker | 365 | gr |
Un | 75 | gr |
Vanilya | 15 | gr |
Yumurta | 365 | gr |
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 425 | gr |
Süt | 140 | gr |
Nişasta | 20 | gr |
Taban için, | ||
Toz Bisküvi | 200 | gr |
Tereyağ | 50 | gr |
Dekorasyon, | ||
Frutajel Frambuaz |
Hazırlanışı
Tüm malzemeler sırasıyla çırpma teli yardımı ile orta hızda çalışan miksere 1 dakika aralıklarla ilave edilerek karıştırılır. Tabanı bisküvi ile kaplanmış çemberlere dökülür ve 100°C fırında 165 dakika pişirilir.
Taban için, tereyağ eritilerek bisküvi ile karıştırılır ve çemberlere dökülür.
Dekorasyon için, pişip soğuyan kekin üzerine Frutajel Frambuaz sürülerek dekorasyon tamamlanır.
*Kalıp ölçüsü: 27 cm, Kesim ölçüsü: 13 cm olarak hazırlanmıştır.