Dark Velvet Naked Yılbaşı Pastası
Dark Velvet Naked Yılbaşı Pastası
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek İçin | ||
Dark Velvet Kek Miksi | 500 | gr |
Yumurta | 265 | gr |
Sıvı Yağ | 65 | gr |
Su | 90 | gr |
İç Dolgu, | ||
Presta Fine Toffee Dolgu Kreması | 250 | gr |
Quattro 330 Pasta Kreması | 250 | gr |
Süt | 600 | gr |
Whipli Sıvı Şanti | 150 | gr |
Dekorasyon, | ||
Mont Blanc Erimeyen Pudra Şekeri | ||
Frenk Üzümü | ||
Şeker Hamuru (kar tanesi) | ||
Yılbaşı Süsü |
Hazırlanışı
Kek için, Tüm malzemeler miksere koyulur ve 4 dakika yavaş devirde karıştırılır. 22 cm lik yuvarlak çembere dökülür ve 180°C fırında 35 dakika pişirilir.
İç Dolgu, Tüm malzemeler 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde mikserde karıştırılır. Hazırlanan krema buzdolabında 30 dakika dinlendirilir. Pişen ve soğuyan kek 3 eşit parçaya bölünüp dinlenen krema her katı eşit olacak şekilde ara katlara sürülür. Sürülen kremanın üzerine tek kullanımlık şanti torbası yardımı ile Presta Fine Toffee Dolgu Kreması sıkılıp katlar birleştirilir. Kalan krema ile pasta sıvanır.
Dekorasyon, Frenk üzümü ve yılbaşı süsleri ile dekore edilip Mont Blanc erimeyen pudra şekeri pastanın üzerine elenerek dekorasyon tamamlanır.