Çilekli Dark Velvet Pasta
Çilekli Dark Velvet Pasta
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Burdenno Dark Velvet için | ||
Burdenno Dark Velvet Miksi | 500 | gr |
Yumurta | 200 | gr |
Sıvı Yağ | 100 | gr |
Su | 100 | gr |
Dolgu için | ||
Frutafill Çilek Meyve Dolgusu | 100 | gr |
Creme Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışımı | 150 | gr |
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 100 | gr |
Süt | 300 | gr |
Taze Çilek | 350 | gr |
Dekorasyon için | ||
Altın Çilek | ||
Taze Çilek | ||
Yaban Mersini |
Hazırlanışı
Burdenno Dark Velvet için, tüm malzemeler mikserde palet aparatı ile 5 dakika düşük devirde karıştırılır. Hazırlanan kek hamuru her biri 350 gr olacak şekilde kalıplara doldurulur. 175-180°C fırında 45 dakika pişirilir. Soğuyan kek 3 eşit parçaya bölünür.
Dolgu için, Cream Bourbonessa pasta kreması toz karışım, Cremti şekersiz bitkisel sıvı şanti ve 300 gr süt mikserde 5 dakika çırpılır. Buzdolabında yarım saat dinlendirilir. Hazırlanan krema, bölünen keklerin arasına sıkma torbası yardımı ile daire şeklinde sıkılır. Çilekler ikiye bölünüp dizildikten sonra üst üste patlar dizilir.
Dekorasyon için, altın çilek, taze çilek ve yaban mersini ile sunum tamamlanır.