Creme Bourbonessa ile Mono Ekler
Creme Bourbonessa ile Mono Ekler
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Jello Total | 250 | gr |
Ilık Su (50-55°C) | 415 | gr |
Dolgu için, | ||
Creme Bourbonessa Pasta Kreması | 250 | gr |
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 75 | gr |
Whiplio Sıvı Şanti | 50 | gr |
Su | 500 | gr |
Dekorasyon için, | ||
Beyaz Kuvertür Çikolata |
Hazırlanışı
Jello Total için, jello total ve su orta devirde 5 dakika düz palet yardımı ile karıştırılır. 50 gr olarak çemberlerin içerisine sıkılır. 140°C’de 60 dakika pişirilir.
Dolgu için, tüm malzemeler 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde mikserde çırpılır. Pişen eklerlerin içine torba yardımı ile dolgu doldurulur.
Dekorasyon için, beyaz kuvertür çikolata ile dekore edilir.