Coffee Row
Coffee Row
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek-1, | ||
Coffee Line Kek Miksi | 500 | g |
Yumurta | 325 | g |
Sıvı Yağ | 65 | g |
Su | 90 | g |
Kek-2, | ||
Biscamix Sade Pandispanya Miksi | 300 | g |
Quattro Sade Kek Miksi | 200 | g |
Yumurta | 500 | g |
Su | 50 | g |
Krema, | ||
Carusto Pasta Kreması | 500 | g |
Su | 1000 | g |
Whipra Sıvı Şanti | 250 | g |
Zeesan Neutral | 200 | g |
Dekorasyon, | ||
Paletta Miroir Sade Pastacılık Jeli | 150 | g |
Kahve Çekirdeği | ||
Çikolata Dekor |
Hazırlanışı
Kek-1: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 4 dk. orta devirde karıştırılır.
Kek-2: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, çırpma teli yardımı ile 4 dk. hızlı devirde karıştırılır.
40x60 cm ölçülerinde fırın tepsisine kek-1 ve kek-2 karışımları çizgi şekli verilerek sırayla sıkılır ve 170°C konveksiyonel fırında 10 dk. pişirilir.
Krema: Zeesan Nautral ve su mikser haznesine koyulur, çırpma teli yardımı ile 40 saniye yavaş, 4 dk. hızlı devirde karıştırılır ve karışıma diğer tüm malzemeler eklenerek homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırılır.
Birleştirme: Soğuyan iki renkli kek, 3 numara çembere taban olarak yerleştirilir. Kekin bir kısmı çemberin iç kenarlarını kapatacak şekilde yerleştirilir. Hazırlanan krema karışımı kekin üzerine dökülür ve üzerine bir pat daha kek yerleştirilerek tekrar krema dökülür. Dolapta 1 saat dinlendirilir.
Dekorasyon: Paletta Miroir sade jöle ile pastanın üzeri kapatılır. Kahve çekirdekleri ve çikolata dekoru ile dekorasyon tamamlanır.