Çilek Rüyası
Çilek Rüyası
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Biscamix Pandispanya Miksi | 1000 | gr |
Su | 150 | gr |
Yumurta | 750 | gr |
Krema için | ||
Su | 1000 | gr |
Whiplio Sıvı Şanti | 600 | gr |
Carusto Pasta Kreması Toz Karışım | 500 | gr |
Taze Çilek | 600 | gr |
Whiplio Sıvı Şanti | 600 | gr |
Dekorasyon | ||
Whiplio Sıvı Şanti | 1000 | gr |
Fildişi Kuvertür Çikolata | 1000 | gr |
Paletta Miroir Beyaz Jöle | 500 | gr |
Pembe Gıda Boyası | 5 | gr |
Beyaz Kuvertür Çikolata | 300 | gr |
Hazırlanışı
Pandispanya için, Burdenno Pandispanya miksi, su ve yumurta mikser kazanına dökülür. 1 dakika düşük, 4 dakika yüksek devirde çırpılır. Her biri 400 gr olacak şekilde çemberlere dökülür ve taban fırında: 165-185°C , konveksiyonel fırında: 150°C' de 30 dakika pişirilir.
Krema için, Carusto pasta kreması toz karışımı, Whiplio şekerli bitkisel sıvı şanti ve su mikser kazanına dökülür. 1 dakika düşük, 5 dakika yüksek devirde çırpıldıktan sonra krema kullanıma hazırdır. Pandispanya piştikten sonra yatay kesilerek katmanları oluşturulur. Krema ve çilekler eklenrek pasta hazırlanır. Whiplio ile pasta sıvanır.
Dekorasyon için, Whiplio şekerli bitkisel sıvı şanti kaynatılır, içerisine Paletta Miroir Beyaz Jöle, Fildişi Kuvertür Çikolata ve Pembe Gıda boyası eklenerek sos hazırlanır. Beyaz Kuvertür Çikolata ile pasta dekore edilir.