Caramelloo Mono Pasta
Caramelloo Mono Pasta
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Caramelloo Kek Miksi | 1000 | gr |
Sıvı Yağ | 250 | gr |
Yumurta | 250 | gr |
Su | 250 | gr |
Dolgu, | ||
Zeesan Neutral | 100 | gr |
Carusto Pasta Kreması | 500 | gr |
Whiplio Sıvı Şanti | 700 | gr |
Dekorasyon, | ||
Paletta Miroir Karamel | 150 | gr |
Paletta Miroir Sade | 150 | gr |
Hazırlanışı
Tüm malzemeler miksere koyulur ve 4 dakika yavaş devirde çırpılır ve kalıba dökülür. 170°C fırında 40-45 dakika pişirilir. Pişen ve soğuyan kek 4 eşit parçaya bölünür.
Dolgu; Zeesan Neutral su ile karıştırılır. Çırpılmış Carusto pasta kreması, Zeesan Neutral ile karıştırılır ve çırpılmış Whiplio sıvı şanti eklenerek homojen bir karışım elde edene kadar karıştırılır. Bölünen keklerin arasına eşit olarak karışım eklenir ve her pat için aynı işlem tekrarlanır.
Dekorasyon; Paletta Miroir Karamel ve Paletta Miroir Sade sürülerek dekorasyon tamamlanır.