Burdenno Red Velvet Mono Pasta
Burdenno Red Velvet Mono Pasta
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek, | ||
Burdenno Red Velvet Kek Miksi | 500 | g |
Yumurta | 375 | g |
Su | 90 | g |
Sıvı Yağ | 65 | g |
Krema, | ||
Crème Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım | 500 | g |
Su | 100 | g |
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 250 | g |
Dekorasyon, | ||
Frenk Üzümü | ||
Kek parçaları | ||
Yenilebilir bitki |
Hazırlanışı
Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. yavaş devirde karıştırılır. Karışım, yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine eşit şekilde yayılır ve 170°C konveksiyonel fırında 13 dk. pişirilir. Pişen ve soğuyan kek çember şeklinde bölünür.
Krema: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır ve +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir. Bölünen keklerin arasına eşit olarak karışım eklenir ve her pat için aynı işlem tekrarlanır.
Dekorasyon: Frenk üzümü, yenilebilir bitki ve kek parçaları ile dekorasyon tamamlanır.