Reçeteler Reçeteler

Burdenno Red Velvet Mono Pasta

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Kek,
Burdenno Red Velvet Kek Miksi 500 g
Yumurta 375 g
Su 90 g
Sıvı Yağ 65 g
Krema,
Crème Bourbonessa Pasta Kreması Toz Karışım 500 g
Su 100 g
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti 250 g
Dekorasyon,
Frenk Üzümü
Kek parçaları
Yenilebilir bitki

Hazırlanışı

Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. yavaş devirde karıştırılır. Karışım, yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine eşit şekilde yayılır ve 170°C konveksiyonel fırında 13 dk. pişirilir. Pişen ve soğuyan kek çember şeklinde bölünür.

Krema: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır ve +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir. Bölünen keklerin arasına eşit olarak karışım eklenir ve her pat için aynı işlem tekrarlanır.

Dekorasyon: Frenk üzümü, yenilebilir bitki ve kek parçaları ile dekorasyon tamamlanır.

Burdenno Red Velvet Mono Pasta