Burdenno Purple Velvet Swissroll
Burdenno Purple Velvet Swissroll
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek, | ||
Burdenno Purple Velvet Kek Miksi | 500 | gr |
Yumurta | 375 | gr |
Sıvı Yağ | 65 | gr |
Su | 95 | gr |
Krema, | ||
Carusto Pasta Kreması | 500 | gr |
Su | 1000 | gr |
Cremti Şekersiz Sıvı Şanti | 250 | gr |
Orman Meyveleri |
Hazırlanışı
Kek, Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur ve 3 dakika orta devirde karıştırılır. 40*60 cm’lik fırın tepsisine yağlı kağıt koyulur ve hazırlanan karışım palet yardımı ile eşit şekilde tepsiye yayılır. 170°C konveksiyonel fırında 8-9 dakika pişirilir.
Krema, Sıvılar önce olacak şekilde tüm malzemeler miksere koyulur ve çırpma teli yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır. +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir.
Birleştirme, Soğumuş kek ters çevirilip yağlı kağıttan çıkarılır ve üzerine dolapta bekletilen krema sürülür. Başlangıç tarafına orman meyveleri dizilir ve aynı taraftan rulo hareketi olacak şekilde kek karşı tarafa kadar yuvarlanır.