Burdenno Purple Velvet Pasta
Burdenno Purple Velvet Pasta
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek, | ||
Burdenno Purple Velvet Kek Miksi | 1000 | gr |
Yumurta | 650 | gr |
Sıvı Yağ | 130 | gr |
Su | 180 | gr |
Krema, | ||
Carusto Pasta Kreması | 500 | gr |
Su | 1000 | gr |
Whipra Sıvı Şanti | 250 | gr |
Presta Cream Dolgu Kreması | 250 | gr |
Dekorasyon, | ||
Orman Meyveleri | ||
Macaron |
Hazırlanışı
Kek: Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, palet yardımı ile 3 dk. yavaş devirde karıştırılır. Karışımın 900 gramı yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine eşit şekilde yayılır ve 190°C konveksiyonel fırında 8-9 dk. pişirilir. Kalan karışım pasta çemberlerine dökülür(17 cm'lik 3 adet). 165°C konveksiyonel fırında 35 dakika pişirilir.
Krema: Presta Cream dolgu kreması hariç tüm malzemeler mikser haznesine koyulur, çırpma teli yardımı ile 30 saniye yavaş, 5 dk. hızlı devirde karıştırılır ve karışıma Presta Cream dolgu kreması eklenerek 1 dakika orta devirde karıştırılır. +4°C dondurucuda 30 dk. dinlendirilir.
Birleştirme: Soğuyan kekler, pandispanya testeresi yardımı ile 3 eşit parçaya bölünür ve 2 parçanın üzerine hazırlanan krema sürülür. Kremanın üzerine orman meyveleri koyularak patlar üst üste dizilir. Kenarına ve üzerine palet yardımı ile kremadan ince bir astar olacak şekilde sürülür. Fırın tepsisinde pişirilen ince Burdenno Purple Velvet pasta yüksekliğinde şerit kesilir ve pastanın etrafına sarılır.
Dekorasyon: Orman meyveleri ve macaron ile dekorasyon tamamlanır.