Banana Swissroll
Banana Swissroll
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kek, | ||
Banana Dream Kek Toz Karışım | 1000 | g |
Sıvı Yağ | 360 | g |
Yumurta | 330 | g |
Su | 114 | g |
Krema, | ||
Carusto Pasta Kreması | 100 | g |
Su | 250 | g |
Whiplio Sıvı Şanti | 100 | g |
Muz | 4 | adet |
Dekorasyon, | ||
Taze Muz Dilimleri | ||
Çikolata | ||
Krema | ||
Frenk Üzümü |
Hazırlanışı
Kek: Düz palet kullanılarak tüm malzemeler 1 dakika yavaş hızda, 4 dakika orta hızda tel ile karıştırılır. Karışım 40x60 cm tepsiye 800 gr dökülür ve 180°C de 11 dk pişirilir. Pişen kek 30 dk dinlendirilir.
Krema: Tüm malzemeler çırpma teli yardımı ile yüksek hızda 5 dk karıştırılır.
Birleştirme: Pişen ve soğuyan kekin üzerine krema eşit bir şekilde sürülür. Kekin yatay kenarına 4 adet muz dizilir ve rulo şekli verilirek rulo istenilen ölçülerde dilimlenir.
Dekorasyon: Taze muz dilimleri, krema, frenk üzümü ve çikolata ile dekorasyon tamamlanır.