

Banana Dream Mus Pasta
Banana Dream Mus Pasta
Reçete
İçindekiler | Miktar | Birim |
---|---|---|
Taban, | ||
Banana Dream Kek Toz Karışım | 1000 | gr |
Sıvı Yağ | 360 | gr |
Yumurta | 330 | gr |
Su | 114 | gr |
Krema, | ||
Zeesan Neutral | 100 | gr |
Su | 125 | gr |
Whipli Sıvı Şanti | 250 | gr |
Muz Parçacıkları | 100 | gr |
Dekorasyon, | ||
Kedi Dili | 1 | paket |
Burdenno Mereng | 50 | gr |
Presta Limon Dolgu Kreması | 200 | gr |
Hazırlanışı
Kek: Düz palet kullanılarak tüm malzemeler 1 dakika yavaş hızda, 4 dakika orta hızda tel ile karıştırılır. Karışım 23 cm’lik çembere dökülür 180°C de 30 dk pişirilir ve 30 dk dinlendirilir.
Krema: Tüm sıvı malzemeler çırpma teli yardımı ile yüksek hızda 5 dk karıştırılır. Karışıma muz parçaları eklenerek 1 dk karıştırılır.
Birleştirme: Çemberin kenarlarına kedi dili dizilir. Pişen ve soğuyan kek 3 eşit parçaya bölünür ve bir parça çemberin tabanına yerleştirilir. Üzerine krema karışımı dökülür ve bir parça daha kek patı koyulurak Presta limon dolgu kreması sürülür ve dondurucuda 3 saat bekletilir.
Dekorasyon: Burdenno Mereng şekil verilerek pastanın üzerine sıkılır ve pürmüz yardımı ile biraz yakılır.
